Zoek Hulp

23 april is een mooie dag om te beginnen aan een nieuwe serie. Iedere week zal ik je van een tip voorzien om je mentaal iets beter te voelen.

Zoek Mentale hulp is mijn 1ste tip. Zit je niet lekker in je vel, voel je je depressief, heb je paniekaanvallen of angstgevoelens zoek hulp! Het kan ook iets lichters zijn, je even verloren voelen, een sparring of vertrouwenspartner willen, ook dan is het goed om hulp te krijgen.

Dat kan dichtbij, bij vrienden, familie, buren maar dit zou je ook professioneel kunnen opzoeken zoals psychologen of wij coaches. Er is hulp en pak deze ook. Niks menselijks is ons vreemd en we hebben allemaal weleens een moment dat je niet zo lekker in je vel zit.

Zie het als een klein APK-tje. Door even met iemand te praten en te verifiieren waar je staat en hoe het met je gaat kan je je gelijk weer een stuk beter voelen. We willen het altijd alsmaar zelf oplossen en dat hoeft helemaal niet.

Vrijdag is mij het nieuws ter oren gekomen over Avicci en eergisteren was Prince 2 jaar geleden overleden en daarom vind ik hulp vragen noodzakelijk. Ook al is van Avicii zijn overlijden nog niet bekend, Wat we wel weten is dat hij vroeger veel met mentale problemen te maken heeft gehad en het heel lastig vond hulp te vragen..

Lees artikel

Heb je vragen over wat ik voor je kan betekenen?

Wil je om kennis te maken een gratis skype of telefoon sessie plannen?
Bel me dan gerust op 06 21 511 398 of neem contact met mij op!

Maak een afspraak
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form